Dermapen 4 Stockholm

Här kan du hitta information om Dermapen 4 Stockholm. Dermapen är en avancerad nålbehandling, så kallad microneedling. Behandlingen stimulerar hudens produktion av kollagen. Din hud i ansiktet, på halsen och dekolletaget kan på ett effektivt sätt bli jämnare, mer fast och se yngre ut. Med Dermapen 4 behandlas bland annat rynkor och fina linjer, orenheter, stora porer, acneärr och celluliter samt pigmentering.

 

Här kan du läsa mer om Dermapen och vad det är för skillnad jämfört med microneedling. Du finner också information om vilken som är den bästa Dermapen-behandlingen, vad det kostar och vad det finns för risker med denna typ av behandling.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

1. Fyll i vilket ingrepp du är intresserad av.

2. Din förfrågan skickas till klinikerna.

3. Klinikerna tar kontakt med dig.   Jag godkänner allmänna villkor

  Vad är Dermapen 4?

  Dermapen 4 är den senaste metoden för avancerad microneedling. Du hittar Dermapen 4 i Stockholm på Sveriges Skönhetscenter där de använder den senaste tekniken för att utföra Dermapen-behandlingar bland många andra skönhetsbehandlingar.

  Metoden har utvecklats jämfört med tidigare varianter. Denna Dermapen-behandling innebär 16 sterila nålar, vilka på en sekund skapar 1920 mikrokanaler, det vill säga mikroskopiska hål i huden. Dessa “skador” triggar hudens läkningsprocess, vilken innebär kollagenproduktion samt reparation och uppbyggnad av din hud.


  Vad är skillnaden mellan Dermapen och microneedling?

  Skillnaden mellan Dermapen och andra mindre avancerade microneedling-metoder är att Dermapen bättre kan anpassas utifrån dina behov och smärttröskel. Med Dermapen är det lätt att reglera både hastighet och djup, vilket gör det möjligt att ta hänsyn till hur lätt just du känner smärta eller upplever obehag. Dermapen ger en snabbare, effektivare och mer komfortabel behandling jämfört med andra microneedling-behandlingar.


  Vilken Dermapen behandling är bäst?

  Den Dermapen behandling som är bäst är den senaste, Dermapen 4, med avancerad microneedling-teknik. Tack vare möjligheten att reglera hur djupt och snabbt behandlingen genomförs kan bristningar och djupa ärr behandlas på ett effektivare sätt än med andra metoder. Med Dermapen 4 blir också upplevelsen mindre smärtsam. Att din hud har föryngrats syns tydligt efteråt. Du kan hitta Dermapen-behandlingar på många skönhetssalonger som Nordiska Kliniken i Stockholm som även erbjuder den senaste Dermapen 4 tekniken till sina kunder.


  Vad kostar en Dermapen 4?

  En behandling med Dermapen 4 kostar från cirka 1500 kr, men priset varierar beroende på vad du har för problem och vad du vill behandla. Du kan med fördel boka in en kostnadsfri konsultation inför behandlingen och därmed få en skräddarsydd lösning som passar dig och dina behov. Efter konsultationen har du en klarare bild av kostnaden.


  Hur många behandlingar behövs?

  Hur många behandlingar du behöver göra med Dermapen är individuellt och beror på hur omfattande och allvarliga problem du har med din hud och vad du vill åtgärda. En vanlig rekommendation är dock att genomföra en kur på tre till sex tillfällen samt att vänta mellan två till åtta veckor mellan behandlingarna.


  När ser man resultat?

  Hur snabbt du ser resultatet av Dermapen beror på vilket hudproblem du har behandlat. Många ser en positiv skillnad redan efter första behandlingen, men Dermapen är ingen “quick fix”. Om du till exempel har behandlat pigmenteringar, acne eller ärr kan det i vissa fall dröja ett par månader innan du ser resultatet.


  Vad ska man tänka på innan Dermapen 4 behandling?

  Innan du gör en Dermapen 4 behandling ska du tänka på att inte göra någon injektionsbehandling. Det är också viktigt att du inte använder brun-utan-sol innan din Dermapen 4 behandling. Inför behandlingen bör du boka in en konsultation för att få veta mer om hur just ditt hudproblem kan behandlas samt vilka risker som finns.


  Finns det risker med behandlingen?

  De risker som finns med en Dermapen behandling beror på hur väl du följer de råd som ges efter varje behandling. Vanligen uppstår det en rodnad direkt efteråt och din hud kan fjälla, svida och kännas het. Du kan dock troligen gå till jobbet redan dagen efter. Var noga med att läsa rekommendationer, en Dermapen-behandling lämpar sig inte för alla.