PRX T33 Stockholm

Här kan du hitta information om behandling med PRX T33 i Stockholm. PRX T33 är en djupgående anti-age behandling för ansiktet, halsen, dekolletaget och händerna. Du kan med hjälp av PRX T33 få tillbaka hudens fyllighet, reducera fina linjer, rynkor, ärrbildningar och pigmentfläckar. Dessutom ökar cellförnyelsen samtidigt som kollagenbildningen stimuleras. Din hud får en jämnare ton, blir återfuktad och får lyster.

 

Läs mer bland annat om vad PRX T33 är, hur en behandling går till och vad det kostar samt vem som får utföra denna typ av behandling.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

1. Fyll i vilket ingrepp du är intresserad av.

2. Din förfrågan skickas till klinikerna.

3. Klinikerna tar kontakt med dig.   Jag godkänner allmänna villkor

  Vad är PRX T33 behandling?

  En PRX T33 behandling är den nya generationens djupgående, biorevitaliserande anti-age behandling. Din hud får tillbaka sin volym och nedbrytningen av huden till följd av åldrande och exponering i solljus motverkas. En PRX T33 behandling är nålfri och så gott som helt smärtfri. Du kan göra behandlingen året om eftersom den inte orsakar ljuskänslighet.


  Hur går en behandling till?

  Vid en PRX behandling droppas PRX T33 på huden som ska behandlas. Därefter används en speciell massageteknik för att massera in produkten i din hud och få den att gå ner på djupet. Under behandlingen arbetas produkten in jämt fördelat och i lager över hudområdet. Du kan uppleva att det svider lite grann, beroende på hur känslig hud du har.


  Vem får utföra PRX T33?

  PRX T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt. Produkten säljs därmed endast till auktoriserade PRX-kliniker. Du behöver vända dig till en hudläkare eller auktoriserad hudterapeut för att få en PRX T33-behandling. Anledningen till detta är att innehållet är alldeles för aktivt för att vem som helst ska kunna utföra behandlingen.

  Bor du i Stockholmsområdet finns det många professionella skönhetssalonger som erbjuder PRX T33-behandlingar. Till exempel på Nordiska Kliniken utförs den effektiva anti-aging behandlingen PRX T33 av erfarna hudterapeuter som alltid arbetar resultatinriktat. Även i Stockholm kan du hitta Sveriges Skönhetscenter som erbjuder PRX T33-behandlingar på flera platser. Där ser även certifierad personal till att behandlingen utförs på ett säkert sätt.


  Vad kostar PRX T33 behandling?

  Vad en PRX T33 behandling kostar beror på vad du vill behandla och hur stort område som ska behandlas. Ett besök kostar minst cirka 2000 kr, men om du upprepar behandlingen och genomgår en hel kur (3-6 besök) kan rabatter förekomma. Jämför gärna olika salonger, priset kan variera mellan dem också.


  Hur ofta kan man göra behandlingen?

  För att få den bästa effekten av din PRX T33 behandling rekommenderas en kur. Du behandlas då tre till sex gånger med ett visst intervall mellan gångerna. Beroende på hur känslig din hud är upprepas behandlingen efter en eller två veckor. Om du vill behålla resultatet av din PRX T33 bör du göra en ny behandling efter ett halvår.


  När ser man resultat?

  Resultatet av en PRX T33 behandling ser du till viss del omedelbart efteråt. Oavsett vilket ålderstecken på huden du har behandlat kommer du se en skillnad direkt, efter första behandlingen. Din hud är då återfuktad, mättad och känns fräsch. Resultatet av PRX T33 fortsätter dock att utvecklas även efter behandlingen.


  Hur länge håller behandlingen?

  En PRX behandling varar i ungefär sex månader. Du kan vid behov upprepa behandlingen varannan månad, eller göra en ny kur. Hur länge din PRX behandling håller beror mycket på din livsstil. Förutom ålder, diet, sömn och miljö påverkar UV-ljus hur väl din hud bevaras och har kvar sin lyster efter en PRX-behandling.


  Kan man tvätta ansiktet efter?

  Du bör inte tvätta ansiktet efter en PRX T33 behandling. Använd inte heller smink det första dygnet efteråt. Efter behandlingen kommer du att få med dig särskilda produkter som är lämpade för den eftervård som krävs. Du använder dessa produkter i sex dagar. Produkterna förstärker effekten av PRX T33 och ser till att resultatet blir långsiktigt.