Plastikkirurgi i Bergen – Direktflyg via Stockholm

Letar du efter en bra plastikkirurg som du kan känna dig helt trygg med, då finns det flera bra kliniker för plastikkirurgi i Bergen.  Det är viktigt att du hittar en kirurgi som du kan lita på och som ger dig bra råd inför en operation. Om det är i Sverige eller i Norge spelar mindre roll, resultatet är det viktiga. 

Det är smidigt att resa mellan Stockholm och Bergen med direktflyg, resan tar bara en och en halv timme och det finns flera avgångar per dag. Det gör det enkelt att anpassa resan efter din planerade operationstid och återhämtning. Utforska möjligheterna för plastikkirurgi i Bergen och hitta den bästa kliniken för dina önskemål. 

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

1. Fyll i vilket ingrepp du är intresserad av.

2. Din förfrågan skickas till klinikerna.

3. Klinikerna tar kontakt med dig.   Jag godkänner allmänna villkor

  Mottagningar i Bergen

  Det är flera som vittnar om den höga standarden inom kosmetiskkirurgi i Norge och Bergen. Klinikerna erbjuder en rad behandlingar med fokus på kvalitet, säkerhet och patientnöjdhet. När du funderar på att utföra kosmetiskkirurgi är det viktigt att välja en mottagning där du känner dig trygg, lyssnad på och som har ett gott rykte. Här listar vi tre av de bästa mottagningarna i Bergen. 

  Plastikkirurg1

  I Bergen finns Plastikkirurg1 som drivs av två erfarna kirurger som har specialiserat sig på plastikkirurgi. Deras mål är att ha Norges nöjdaste patienter, du ska känna dig trygg när du utför behandlingar hos dem. Hos Plastikkirurg1.no får du en objektiv rådgivning och de skräddarsyr behandlingen för att dina förväntningar ska uppfyllas, utefter dina förutsättningar. 

  De erbjuder både kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingar som: 

  • Bröstförstoring 
  • Fettsugning 
  • Bukplastik 
  • Ansiktslyft 
  • Injektioner 
  • Bröstlyft 
  • Ögonlocksplastik
  • Fettransplantation 

  Aleris

  Aleris i Bergen har några av landets främsta plastikkirurger på sin mottagning, du får själv välja vem du vill ska ha konsultationen och utföra plastikkirurgin. Inför en operation ingår alltid en konsultation där du får information om ingreppet du funderar på. På mötet tar du upp dina frågor och får information om vilket resultat du kan förvänta dig utefter dina egna förutsättningar. 

  De utför både kirurgiska och icke-kirurgiska ingrepp på sin mottagning i Bergen. 

  • Fillers
  • Laserbehandling 
  • Behandling mot hårförlust
  • Ansiktsoperationer
  • Fettsugning och fettransplantation 
  • Kombinationsbehandling av akneärr
  • Bröstoperationer
  • Mage och bukoperationer 

  Haukeland universitetssjukhus

  På Haukeland universitetssjukhus i Bergen utförs rekonstruktiv plastikkirurgi. Det innebär att de i första hand opererar medfödda missbildningar och tillstånd som uppkommit i samband med andra operationer eller trauma. Det kan vara saker som hudtransplantation vid brännskadad hud, bröstförminskningar och rekonstruera funktionalitet och utseende efter tumörsjukdom. 

  För att få rätt till rekonstruktiv plastikkirurgi på universitetssjukhus måste du först gå via en läkare på exempelvis vårdcentralen som skriver en remiss. Du kan alltid skriva en egen vårdbegäran. 

  Att tänka på vid kosmetiska behandlingar

  Det har blivit allt mer populärt att utföra kosmetiska behandlingar för att förbättra och föryngra utseendet. Behandlingarna inkluderar små ingrepp som injektioner av botox och fillers till omfattande operationer som ögonlocksplastik, bröstförstoring, bukplastik, ansiktslyft och fettsugningar. 

  När du överväger kosmetisk kirurgi är det viktigt att välja en kvalificerad specialist på området för att du ska känna dig trygg med dina behandlingar. Se till att plastikkirurgen du väljer är medlem i Norsk Förening för Estetisk Plastikkirurgi, Norsk Plastikkirurgisk Förening och ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery). 

  Medlemskap i dessa föreningar garanterar att kirurgen har genomgått utbildning och har stor erfarenhet inom sitt område. För att bli medlem måste kirurger uppfylla strikta kriterier och hålla sig uppdaterade med de senaste teknikerna och metoderna inom plastikkirurgi. Det innebär att de följer etiska riktlinjer och månar om patientsäkerhet.