OM OSS

Vi som skapat den här sidan är Noor, en kreativ och engagerad digitalbyrå med inriktning mot digital marknadsföring och webblösningar.

Genom denna sida vill vi underlätta för dig som kund och patient inför en plastikoperation. Fler och fler väljer att genomföra en skönhetsoperation och alla har nog vid något tillfälle tittat sig i spegeln och funderat på en förändring. Eftersom det finns så otroligt många aktörer som erbjuder plastikingrepp har vi gjort den stora jämförelsen och förarbetet med att samla in all information du behöver innan du kontaktar en plastikkirurg.

När du använder våra tjänster är det helt gratis för dig och vi använder inte den information du lämnar till oss mer än för att skicka den till de plastikkliniker som erbjuder det ingrepp du är intresserad av.

Hos oss får du sammanställd information och svar på frågor om både stort och smått inför ett ingrepp. Då du valt ut vilka kliniker du vill träffa för en konsultation har vi genomfört vårt uppdrag, och vi önskar dig all lycka med det ingrepp du väljer och hoppas att vi förberett dig så att du blir nöjd med ditt val.